SANS MEDIC – pedijatrijski centar Beograd

Dečiji psihijatar

Dobrodošli u SANS MEDIC – pedijatrijski centar Beograd – Vaša podrška za dečije mentalno zdravlje!

SANS MEDIC – pedijatrijski centar Beograd je posvećen brizi o mentalnom zdravlju dece i adolescenata, pružanju najbolje moguće nege, tretmana i podrške za naše mlade pacijente i njihove porodice.

Šta možete očekivati od nas:

  • Stručnost i empatija: naš tim je obučen i poseduje duboko razumevanje dečijeg mentalnog zdravlja. Naša stručnost se kombinuje sa empatijom prema deci i njihovim porodicama.
  • Individualizovane terapije: razumemo da svako dete ima svoje jedinstvene potrebe. Prilagođavamo terapijske pristupe kako bismo osigurali da svako dete dobije tretman koji mu najbolje odgovara.
  • Porodična terapija: verujemo u važnost podrške porodice. Radimo zajedno sa roditeljima i porodicom kako bismo stvorili okruženje koje podstiče emocionalni rast i razvoj deteta.
  • Prevencija i edukacija: pored tretmana, pružamo edukaciju roditeljima i zajednici o dečijem mentalnom zdravlju kako bismo smanjili stigmu i promovisali zdravu praksu.

Naša misija je da svako dete ima priliku da ostvari svoj puni potencijal, bez obzira na izazove koje može susresti na putu. SANS MEDIC – pedijatrijski centar Beograd je tu da pruži podršku i pomoć.

Za više informacija ili zakazivanje konsultacije iskusnog i posvećenog dečjeg psihijatra u SANS MEDIC – pedijatrijskom centru Beograd, slobodno nas kontaktirajte putem telefona 066/443-043.. Vaše dete zaslužuje najbolju brigu i podršku, i mi smo tu da vam pomognemo.

Dr Tamara Trutnovski Kočović SPECIJALISTA DEČIJE I ADOLESCENTNE PSIHIJATRIJE (DEČJI PSIHIJATAR)
Spec. dr med. Tamara Trutnovski Kočović – dečiji psihijatar

POZOVITE NAS

Pošaljite upit

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.